http://www.metin2-energy.tk
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

http://www.metin2-energy.tk

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Cerere Unban.

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Myguel
Banat
Banat

Data de inscriere : 16/09/2010

Cerere Unban. Empty
MesajSubiect: Cerere Unban.   Cerere Unban. EmptyVin Sept 17, 2010 12:19 am

eu in 7up eram doar de complezenta... eu nu sunt deala disperat de war sau cn stie ce... am dat accept cand m-a invitat si acolo am ramas.... si ma cred mai competent pt ca sincer sunt cel mai bun dintre cei ce nu au donat... eu am stat sa fac iteme pe orice sv am jucat exact cum trebuie... cum tu sunt sigur ca nu ai facut nici o data... setu vs sura de ex al meu era aproape perfect... dar totusi mai luam bataie de la modati... nu ma crezi intra pe cont si uitete la setu vs sura pe restu nu am pus mare chin... bratara e perfecta nu are nimeni dp sv bratara cum aveam eu nemodata 3 zile am stat doar la 1 bratara.... rinata cum aveam eu nu avea nici unu nemodat 12 pag comp... 25 semi... 20 int... chiar crezi ca eu ma-m chinuit atata sa accept ce zici tu cu victime colaterale... omule inainte sa dai ban verifica draq contu ca nu e munca ta in contu ala.
Consider ca am luat ban pe nedrept....deci unban este logic,alora care ti-au dat bani tie pe donati nu le-ai dat ban chiar daca erau in 7up a? aia nu-s victime colaterale dai la prostii care chiar au stat sa isi fac iteme.
Este ultima cerere a mea... nu da-ti unban nu e mare lucru dar vanhell iti mai aduc o data aminte .... nu e munca ta in contu ala nu ai nici un drept sa iti bati joc.
Sus In jos
[SGM]3Run
Admin
Admin
[SGM]3Run

Data de inscriere : 15/09/2010

Cerere Unban. Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban.   Cerere Unban. EmptyVin Sept 17, 2010 1:41 am

Myguel a scris:
eu in 7up eram doar de complezenta... eu nu sunt deala disperat de war sau cn stie ce... am dat accept cand m-a invitat si acolo am ramas.... si ma cred mai competent pt ca sincer sunt cel mai bun dintre cei ce nu au donat... eu am stat sa fac iteme pe orice sv am jucat exact cum trebuie... cum tu sunt sigur ca nu ai facut nici o data... setu vs sura de ex al meu era aproape perfect... dar totusi mai luam bataie de la modati... nu ma crezi intra pe cont si uitete la setu vs sura pe restu nu am pus mare chin... bratara e perfecta nu are nimeni dp sv bratara cum aveam eu nemodata 3 zile am stat doar la 1 bratara.... rinata cum aveam eu nu avea nici unu nemodat 12 pag comp... 25 semi... 20 int... chiar crezi ca eu ma-m chinuit atata sa accept ce zici tu cu victime colaterale... omule inainte sa dai ban verifica draq contu ca nu e munca ta in contu ala.
Consider ca am luat ban pe nedrept....deci unban este logic,alora care ti-au dat bani tie pe donati nu le-ai dat ban chiar daca erau in 7up a? aia nu-s victime colaterale dai la prostii care chiar au stat sa isi fac iteme.
Este ultima cerere a mea... nu da-ti unban nu e mare lucru dar vanhell iti mai aduc o data aminte .... nu e munca ta in contu ala nu ai nici un drept sa iti bati joc.
Da nu o fi munca contu tau.Dar serverul este munca lui.daca tie iti faceau niste playeri la fel.ce faceai?eu unu cred ca reactioneai la fel.cine stie cate conturi mai au cine stie cui a mai dat.Cat despre unban van o sa fie singuru care ia aceasta decizie
Sus In jos
Myguel
Banat
Banat

Data de inscriere : 16/09/2010

Cerere Unban. Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban.   Cerere Unban. EmptyVin Sept 17, 2010 3:28 am

Da ma inteleg ...dar sa dea ban la cn verifica... ca oricum devy avea multe conturi care nu erau in 7up... asa cv nu a rezolvat nici ca a dat ban la tot guidu...sa imi verifice contu si daca nu e nimic suspect unban....asa se face.
Sus In jos
[GA]VanHelsing
Admin
Admin
[GA]VanHelsing

Data de inscriere : 15/09/2010
Varsta : 45

Cerere Unban. Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban.   Cerere Unban. EmptyVin Sept 17, 2010 4:06 pm

mai baiete stii tu ce caractere am avu eu pe alte servere? stii tu ca nu stiu sa fac niste seturi? pai daca nu stiam desteptule care te crezi nu stiam sa fac si acest server.tu daca erai in locul meu si vreificai 5-6 membri dintro breasla si vedeai ca is modati cu niste bonusuri care habar nu aveai ce faceai? ca sa verific toata breasla si sa ma sperii? nu taticu.ban toti pt ca stiati si nu ati spus nimic.si cred ca mam facut destul de bine inteles.o sa vad ce decizie o sa iau si numai deschide alt topic ca o sa iei si ban 3 zile pe forum.

T.C
Sus In jos
https://metin2energy.canadian-forum.com
Continut sponsorizat

Cerere Unban. Empty
MesajSubiect: Re: Cerere Unban.   Cerere Unban. Empty

Sus In jos

Cerere Unban.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Van dau totul pe fata! [UNBAN]
» Cerere Un-Ban
» Cerere pt neglijenta
» Cerere UN_BAN

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
http://www.metin2-energy.tk :: =INREGISTREZA-TE= :: Daca nu iti place ceva la server poti sa spui aici !-
Mergi direct la: