http://www.metin2-energy.tk
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

http://www.metin2-energy.tk

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

in legatura cu metinul:)

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Veronel07
Membru
Membru

Data de inscriere : 08/01/2011

in legatura cu metinul:) Empty
MesajSubiect: in legatura cu metinul:)   in legatura cu metinul:) EmptyMier Mar 09, 2011 1:26 am

Salutare tuturor.. poate multi ma cunoasteti cu nick Veronel07 in joc. Am si eu o nelamurire, pt da3mon sau nush Sgm 3run, cine poate deschide sv? Daca ne poti spune si noua cu aproximatie cand se va deschide( daca se va deshide... Sper ca da), Metinul asta este unul dintre putinele metine private foarte bune. Am petrecut pe acest metin foarte multe momente frumoase, alaturi de voi desigur, nu am dormit nopti, Am 22.000 de minute, si as dori din tot sufletul sa il deshideti.. Respectul meu, si toate cele bune, in continuare astept sa se deschida.. speranta moare ultima:)
Sus In jos
emo9
Membru Senio
Membru Senio
emo9

Data de inscriere : 01/10/2010
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: in legatura cu metinul:)   in legatura cu metinul:) EmptyJoi Mar 17, 2011 4:16 am

Salutare tuturor.. poate multi ma cunoasteti cu nick ZEUS in joc , si eu ca si veronel am jucat foarte mult pe servaru asta si am petrecut mult timp impreuna sper sa se redeschida cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Sus In jos
Asins
Membru
Membru

Data de inscriere : 26/09/2010
Varsta : 28
Localizare : Tg-Mures

MesajSubiect: Re: in legatura cu metinul:)   in legatura cu metinul:) EmptySam Mar 19, 2011 11:14 pm

si eu ca si Veronel07:) sunt burN (sura) sau la inceput am fost AsiNs (ninja) si am jucat de cand sa deschide Metin2Energy! Abea astept sa se redeschida ! Smile Very Happy si timpu de joc pe AsiNs il am 24.000 Surprised si pe burN 13.000 deci am jucat muult
Sus In jos
Shumy

Data de inscriere : 06/04/2011

MesajSubiect: Re: in legatura cu metinul:)   in legatura cu metinul:) EmptyMier Apr 06, 2011 5:27 am

de cand zic cal redeschid si nici acu nu la deschis
Sus In jos
Shumy

Data de inscriere : 06/04/2011

MesajSubiect: Re: in legatura cu metinul:)   in legatura cu metinul:) EmptyMier Apr 06, 2011 5:30 am

eu is shumy(razboinicu de 99)apoi am fost BloodAndBond (sura de 90) va mai amintiti de mn...care stiti un sv cv calumea nu ezitati sa ma contactati alex_me4steaua
Sus In jos
kinder

Data de inscriere : 22/04/2013

MesajSubiect: Re: in legatura cu metinul:)   in legatura cu metinul:) EmptyLun Apr 22, 2013 10:56 pm

Salutare tuturor sunt k1DdErR nu stiu daca ma cunoasteti sun cam nou pe server si de cand am descoperit acest metin in fiecare zi stau vreo 2 ore cel putin.Sa-l redeschideti cat mai repede.Respect acest metin este mt meu preferat dar va ca de ceva zile nu sa mai deschis. Neutral
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: in legatura cu metinul:)   in legatura cu metinul:) Empty

Sus In jos

in legatura cu metinul:)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Cum se downloadeaza metinul?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
http://www.metin2-energy.tk :: Discutii :: Aici puteti discuta orice despre Metin2-
Mergi direct la: