http://www.metin2-energy.tk
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

http://www.metin2-energy.tk

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Mane fa ceva cu t rexu ala..

In jos 
+2
emo9
Veronel007
6 participanți
AutorMesaj
Veronel007

Data de inscriere : 03/10/2010

Mane fa ceva cu t rexu ala.. Empty
MesajSubiect: Mane fa ceva cu t rexu ala..   Mane fa ceva cu t rexu ala.. EmptyMar Oct 05, 2010 6:43 pm

Sal van.. man fa ceva cu trex mai baga'i macar 10% sansa acolo.. ca ma chinui sa fac otravita+9 reuseste rinata o fac si pe aia +9 si esueaza distrugerea.. mi'a distrus 4 rinate si 1 dragon.. de unde mai iau eu arme daca event nu e in fiecare seara?
Sus In jos
emo9
Membru Senio
Membru Senio
emo9

Data de inscriere : 01/10/2010
Varsta : 34

MesajSubiect: Re: Mane fa ceva cu t rexu ala..   Mane fa ceva cu t rexu ala.. EmptySam Oct 09, 2010 4:07 pm

De acord cu Veronel...are dreptate
Sus In jos
Asins
Membru
Membru

Data de inscriere : 26/09/2010
Varsta : 28
Localizare : Tg-Mures

MesajSubiect: Re: Mane fa ceva cu t rexu ala..   Mane fa ceva cu t rexu ala.. EmptySam Oct 09, 2010 6:14 pm

de acord si eu cu Vero ca la cate eventuri sunt............ doar ratele astea la tyrax mai lipsesc:|
Sus In jos
axynte
Membru Senio
Membru Senio
axynte

Data de inscriere : 26/09/2010
Varsta : 29
Localizare : Pe Pamant

MesajSubiect: Re: Mane fa ceva cu t rexu ala..   Mane fa ceva cu t rexu ala.. EmptyDum Oct 10, 2010 10:08 pm

Tinetiva voi gura vreti toti arme de lvl 100-120 sa mareasca rata t-rex sa va iese voua ete si eu am rinate si nu le bag le las asa...
Nu se va mari nico rata ca verti voi e dupa bafta mai mult la T-rex asa ca nu mai fa topic fara rost aoloo
Bft...
Sus In jos
myguel1011
Membru Senio
Membru Senio

Data de inscriere : 24/09/2010
Varsta : 30
Localizare : BuCuR3sTy

MesajSubiect: Re: Mane fa ceva cu t rexu ala..   Mane fa ceva cu t rexu ala.. EmptyLun Oct 11, 2010 1:16 am

Axy asta in afara sa macelareasca limba romana si sa se bage unde nu ii fierbe oala nu stie?
Ce e trb ta ma axy ce propuneri au playeri ai tu vreun grad pe sv asta? sau iti place sa te dai pe langa van ca nu te inteleg?Si da rata la tyrax e mult prea mic mai ales ca s-au bagat alte arme,logic ar fi sa se mareasca rata la rinate si restul care se fac din arme de 75 si sa iti zic si dc... 1 data sa 2 ori ai noroc sa faci o rinata cu sansa 10% la tyrax dar sa ai noroc sa faci si armele de lvl 100+ din rinate si restul e prea detot,mai ales ca sunt sigut ca aia cativa care au arme dealea ori sunt modate ori au pile pe la cneva....Si eu zic sa se mareasca sansa la rinate.
Si mai zic cv axy stai in banca ta.
Sus In jos
Veronel007

Data de inscriere : 03/10/2010

MesajSubiect: Re: Mane fa ceva cu t rexu ala..   Mane fa ceva cu t rexu ala.. EmptyLun Oct 11, 2010 5:14 pm

axynte a scris:
Tinetiva voi gura vreti toti arme de lvl 100-120 sa mareasca rata t-rex sa va iese voua ete si eu am rinate si nu le bag le las asa...
Nu se va mari nico rata ca verti voi e dupa bafta mai mult la T-rex asa ca nu mai fa topic fara rost aoloo
Bft...

draga axy eu iti zic ca decat sa te bagi aiurea in seama, si sa iti bati joc de limba romana, sa mergi mai des pe la scoala, in primul rand nu te priveste pe tine thread'ul asta, in al doilea rand mi'ar fi rusine sa fiu asa ,,incult'' si sa mai scrii si pe forum..
Sus In jos
[GA]VanHelsing
Admin
Admin
[GA]VanHelsing

Data de inscriere : 15/09/2010
Varsta : 45

MesajSubiect: Re: Mane fa ceva cu t rexu ala..   Mane fa ceva cu t rexu ala.. EmptyLun Oct 11, 2010 6:59 pm

sansele la T-rex nu se vor mari curand.am sa maresc sansa pt upgrade +9.si va rog mai lasati-ma cu comentarii aiurea.tot va plangeti atat dar jucati pe server.titneti cont: nu pot face server pt ca fiecare in parte sa aibe bucuriile lui asa ca il fac cum vreau eu si cred ca e bine.
Sus In jos
https://metin2energy.canadian-forum.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Mane fa ceva cu t rexu ala..   Mane fa ceva cu t rexu ala.. Empty

Sus In jos

Mane fa ceva cu t rexu ala..
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Si eu mane ca moom..
» OwN Fa Ceva
» Mie nu imi place ceva!!!!!!!!!!!!
» Si eu Ceva probleme...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
http://www.metin2-energy.tk :: =INREGISTREZA-TE= :: Daca nu iti place ceva la server poti sa spui aici !-
Mergi direct la: