http://www.metin2-energy.tk
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

http://www.metin2-energy.tk

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectare

Ban pe degeaba asta nu imi place.

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
Myguel
Banat
Banat

Data de inscriere : 16/09/2010

Ban pe degeaba asta nu imi place. Empty
MesajSubiect: Ban pe degeaba asta nu imi place.   Ban pe degeaba asta nu imi place. EmptyJoi Sept 16, 2010 4:18 am

Eu nu am mai jucat metin de 1 saptmana si cv si azi cand sa intru sa joc si eu cica cont blocat...dc oare...ma-m interesat si cica din cauza catorva din breasla in care eram adika 7up au louat ban toti din breasla adika peste 40 de persoane? ce inseamna asta 3000 de min jucate degeaba... ga daca este destept inainte sa dea ban pt iteme modate ilegal intra pe conturile care la banuia nu dadea ban la toti... dar banuiesc ca nu stie sa decripteze parolele din navicat.... eh si uite asa am luat eu ban degeaba cu lvl 95 o gramada iteme bune inclusiv seturi full clase...... uite asa isi bante joc un ga batut in cap de munca altora....
Sus In jos
borack13
Vizitator

MesajSubiect: Re: Ban pe degeaba asta nu imi place.   Ban pe degeaba asta nu imi place. EmptyJoi Sept 16, 2010 4:23 am

mdea si eu am luat ban la fel .... si tu aveai 4000 minute eu aveam peste 14 si aveam cam 2 luni cred de cand jucam dar asta e... poate se rezolva ceva .... daca nu nu asta e...
Sus In jos
Myguel
Banat
Banat

MesajSubiect: Re: Ban pe degeaba asta nu imi place.   Ban pe degeaba asta nu imi place. EmptyJoi Sept 16, 2010 4:26 am

Cum asa e ma din cauza lu idiotu de devyl sa luam ban toti? bare daca era din vina noasta mai ziceam... din cate am inteles eu devyl a resit sa aiva acces la iteme creator si si-a modat iteme si nu numai pt el... si din cauza asta a dat ban la toata breasla ...cica dar asta care au donat la vanhell inca joaca aia nu au ban au dat la prostii care sa-u chinuit atata degeaba.
Sus In jos
MODERATOR
Admin
Admin
MODERATOR

Data de inscriere : 15/09/2010
Varsta : 31
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Ban pe degeaba asta nu imi place.   Ban pe degeaba asta nu imi place. EmptyJoi Sept 16, 2010 5:00 am

de ce faceti voi atat scandal ? nu inteleg.. si dc spuneti ca [GA] este batut in cap ? Din cauza lui DevylMik si a lui ZaFFy acum.. playeri din bresla 7up suferiti pe urma lor.. imi pare.. rau pentru voi ..dar poate se va face ceva.. si va recuperati conturile

:::::Mt2.Energy:::::
.

Ban pe degeaba asta nu imi place. Aaaadd10

Ultima editare efectuata de catre [SGM]Furia in Dum Sept 19, 2010 3:56 am, editata de 2 ori
Sus In jos
https://metin2energy.canadian-forum.com
Myguel
Banat
Banat

MesajSubiect: Re: Ban pe degeaba asta nu imi place.   Ban pe degeaba asta nu imi place. EmptyJoi Sept 16, 2010 5:10 am

BA frate pe orice sv serios cand un gm considera ca niste playeri au iteme modate sau niste iteme ce nu ar trebui sa aiva intra frumos in naicat la player si le cauta parola care e criptata...bun se duc cu ea pe un site si o decripteaza eh uite asa a aflat parola de la contul oricaui player ... intra pe contu respectiv si se uita dupa iteme modate,,, daca gaseste ban si cu asta basta..dar sa dea ban asa aiurea pe neverificate e cea mai mare prostie pe care am vazut-o.... si crezi ca daca devyl avea acess sa modeze iteme nu si-afc si alte caractere pe care nu le-a bagat in guild....sa fim seriosi.
Sus In jos
MODERATOR
Admin
Admin
MODERATOR

Varsta : 31
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Ban pe degeaba asta nu imi place.   Ban pe degeaba asta nu imi place. EmptyJoi Sept 16, 2010 5:34 am

M-am gandit si la asta! Ban pe degeaba asta nu imi place. Icon_bounce

Ultima editare efectuata de catre [SGM]Furia in Dum Sept 19, 2010 3:29 am, editata de 2 ori
Sus In jos
https://metin2energy.canadian-forum.com
[SGM]3Run
Admin
Admin
[SGM]3Run

MesajSubiect: Re: Ban pe degeaba asta nu imi place.   Ban pe degeaba asta nu imi place. EmptyJoi Sept 16, 2010 6:58 am

Myguel a scris:
BA frate pe orice sv serios cand un gm considera ca niste playeri au iteme modate sau niste iteme ce nu ar trebui sa aiva intra frumos in naicat la player si le cauta parola care e criptata...bun se duc cu ea pe un site si o decripteaza eh uite asa a aflat parola de la contul oricaui player ... intra pe contu respectiv si se uita dupa iteme modate,,, daca gaseste ban si cu asta basta..dar sa dea ban asa aiurea pe neverificate e cea mai mare prostie pe care am vazut-o.... si crezi ca daca devyl avea acess sa modeze iteme nu si-afc si alte caractere pe care nu le-a bagat in guild....sa fim seriosi.
Conturile lor au fost verificate inainte de a da ban si nu se stie daca va dat si voua iteme sau nu

T.C
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ban pe degeaba asta nu imi place.   Ban pe degeaba asta nu imi place. Empty

Sus In jos

Ban pe degeaba asta nu imi place.
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Continuare ban pe degeaba.
» SGA adela da ban degeaba
» deci asta ii problema ... :-??
» Uratu asta are PK mode :))
» Mie nu imi place ceva!!!!!!!!!!!!

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
http://www.metin2-energy.tk :: =INREGISTREZA-TE= :: Daca nu iti place ceva la server poti sa spui aici !-
Mergi direct la: