Ultimul post de la topicul anterior:
Subiect: Re: Ban pe degeaba asta nu imi place. Astazi la 1:58 am
Myguel a scris:
BA frate pe orice sv serios cand un gm considera ca niste playeri au iteme modate sau niste iteme ce nu ar trebui sa aiva intra frumos in naicat la player si le cauta parola care e criptata...bun se duc cu ea pe un site si o decripteaza eh uite asa a aflat parola de la contul oricaui player ... intra pe contu respectiv si se uita dupa iteme modate,,, daca gaseste ban si cu asta basta..dar sa dea ban asa aiurea pe neverificate e cea mai mare prostie pe care am vazut-o.... si crezi ca daca devyl avea acess sa modeze iteme nu si-afc si alte caractere pe care nu le-a bagat in guild....sa fim seriosi.
Conturile lor au fost verificate inainte de a da ban si nu se stie daca va dat si voua iteme sau nu
T.C
Deci moderator ai dat T.C aiurea in primul rand pt ca situatia nu s-a incheiat.... tu zici ca s-au verificat conturie alora care aveau iteme modate.... adika devyl si prietenii lui... si noua restul a-ti dat ban pe neveridficate cu exceptia alora din guild care va-u donat voua.... de ex eu nu am donat nimic nici la voi si nici nu am iteme modate...... dc mama draq eu am ban? daca nu mi-a controlat contu..... logic si inteligent era sa dea ban alora care i-a verificat si intradevar aveau iteme, vanhell sa imi scoata banu daca vrea sa infirme faptu ca e un [GA]incompetent pana atunci asta este si strica si reputatia serverului cu ce a facut.